Új jelszó kérése
Kategóriák

Tanúsítvány

Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
0
5
1
2
0
3
Linkek

ipari-led.hu logó

 

 

 

 
Termékek


Flexipóráz praktikus kutyapiszok tartóval, 3m-es,piros
Flexipóráz praktikus kutyapiszok tartóval, 3m-es,piros

Szabadság a kutyának és gazdájának egyaránt!

 

A Flexi típusú kutyapóráz segítségével folyamatos kintroll alatt tarthatja kutyáját, és köszönhetően a 3 méter hosszú kötél segítségével elegendő mozgásteret is tud kedvence számára biztosítani.

Ez a típusú póráz egy folyamatos övből áll, és különös stabilitásról gondoskodik nagyobb és nehezebb kutyák vezetése esetén is.

 

 

Kutyapórázunk különösen stabil és erős. Zökkenőmentes feltekercselő automatika gondoskodik arról, hogy a póráz belógása elkerülhető legyen. Emellett egyszerű gombnyomással tudja szabályozni kutyája mozgásának hatósugarát: hüvelykujjával stoppolhatja vagy újra hosszabbra engedheti a pórázt.

 

A flexi-pórázok pótlólagos biztonsággal is bírnak: ha a nyakörv esetleg elszakadna, a póráz továbbra is tartható egy biztonsági fogantyú segítségével - megakadályozva, hogy a szalag magától feltekeredjen és akár Önnek, akár kutyájának esetlegesen sérüléseket okozzon.

 

Flexi Póráz tulajdonságai:

 

  • Automata póráz 3 méteres hatótávolsággal
  • Fékező gombbal és tartós stopp-funkcióval: ha szeretné, hogy kutyája lábhoz jöjjön vagy szabad mozgásának hatósugarát korlátozni akarja, egyszerűen csak meg kell nyomnia a gombot, hogy a kívánt pórázhosszt beállítsa és rögzítse.
  • Biztonsági fogantyúval: megakadályozza a póráz gyors visszatekercselődését, ha a nyakörv elszakadna
  • Robusztus ház
  • Krómozott akasztó
  • Kutyapiszok tartó műanyaggal

 

 • ha a flexi-póráz kötele vagy öve nedves  vagy koszos lenne, húzza ki a pórázt a házból és hagyja egy éjszakán át száradni!
  A szennyeződést egy nedves kendővel eltávolíthatja a pórázról.

 

 

 

A flexi-elv - szabadság a kutyának és gazdájának:
A flexi-póráz állandóan enyhe húzás alatt áll. Ez teszi lehetővé, hogy kutyáját bármikor megállíthassa a fék-gomb működtetésével, bármikor biztonsággal ellenőrizhesse kedvencét, karmozdulatokkal és a fékgomb használatával közelebb vezérelhesse. Ha szeretné, hogy kutyája lábhoz jöjjön, a felxi póráz stopp-funkciójának tartós működtetésével tudja azt elérni. A flexi kutyapóráz kezeléséről ill. biztonságáról a használati útmutatóban talál további információkat.

 

Minőség, funkcionalitás, biztonság és design - a flexi-pórázok kitüntető jellemzői. 

 

 

Flexi póráz előnyök és hátrányok:

Kedv szerint szabályozható hosszúságú póráz,
lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra is eltávolodjon a kutya anélkül, hogy lekerülne róla a biztonságot adó póráz. A fékgomb kezeléséhez veszélyhelyzetben jó reflexekre van szükség, a gyakori használattól pedig könnyen elromolhat. Séta közben a vékony zsineg mindenbe beleakad, figyelmet igényel ennek elhárítása.

A flexi nagy hátránya, hogy folyamatosan feszíti a kutya nyakát, ezért a kutya állandóan húzni fog. Így alakulhat ki a kellemetlen kötélhúzós séta, ami egyik félnek sem jó.

 

Ez a póráz típus kiképzésre alkalmatlan és kifejezetten megnehezíti a laza pórázon való séta elsajátítását.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés