Házhozszállítás

GLS partner vagyunk!

SSL Certificate

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
2
8
1
0
9
8

Belcando

Ledlámpaház.hu logó

 
Rólunk

 A  egy "Nemesi" márka egyenesen Sapnyolországból!

 

Webáruházunk megnyitásásnak célja, hogy megismertessük és megszerettessük vásárlóinkat egy Magyarországon még új, Hollandiában és Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban azonban már elterjedt és közkedvelt minőségi kutya, macska illetve kisállat-felszereléseket gyártó céggel és termékeivel.

 

Reméljük termékeink elnyerik tetszésüket és vásárlóinkkal együtt egy új márkát tudunk ismertté, és itthon is közkedveltté tenni!

 

Egy kis NOBLEZA törénelem:

2015. június 4-én a márkanvet beregisztrálják az Európai Unio-ban.

 

2015 június végén megkezdődik az árúsítás Spanyolországban és Hollandiában.

 

2015 szeptemberére már több mint 1500 termék kerül forgalmazásra a fekhelyektől megkezdve a kaparófákon át a pórázok -hámok kutyaházakig. Szinte teljesen lefedi a választék a piacon létező kutyafelszereléseket

A széles viszonteladói partnerek listájának köszönhetően (portugál lengyel, olasz spanyol, német, francia viszonteladók) már igen széles körben elterjedt és közkedvelt lett a márka Európában.

Nincsenek határok, folyamatosan bővíti termékeit a NOBLEZA.

 

2017 március Magyarország (kiskedvencek.hu)  csatlakozik a Nobleza viszonteladói csapatához.

Webáruházunkat illetve termékeinket folyamatosan bővítjük karöltve a gyártóval, és igyekszünk minden hazai kis és nagykereskedést kiszolgálni, és elérhetővé tenni ezt a minőségi kisállat felszereléseket forgalmazó márkát. 

 

A termékek egy több mint 10 000 négyzetméteres raktárból érkeznek egyenesen Hollandiából.