Házhozszállítás

GLS partner vagyunk!

SSL Certificate

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
3
2
9
4
1
3

Belcando

Ledlámpaház.hu logó

 
Rólunk

 A  egy "Nemesi" márka

Webáruházunk megnyitásásnak célja, hogy megismertessük és megszerettessük vásárlóinkat egy Magyarországon még új, Hollandiában és Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban azonban már elterjedt és közkedvelt minőségi kutya, macska illetve kisállat-felszereléseket gyártó céggel és termékeivel.

 

Reméljük termékeink elnyerik tetszésüket és vásárlóinkkal együtt egy új márkát tudunk ismertté, és itthon is közkedveltté tenni!

 

Egy kis NOBLEZA törénelem:

2015. június 4-én a márkanvet beregisztrálják az Európai Unio-ban.

 

2015 június végén megkezdődik az árúsítás Spanyolországban és Hollandiában.

 

2015 szeptemberére már több mint 1500 termék kerül forgalmazásra a fekhelyektől megkezdve a kaparófákon át a pórázok -hámok kutyaházakig. Szinte teljesen lefedi a választék a piacon létező kutyafelszereléseket

A széles viszonteladói partnerek listájának köszönhetően (portugál lengyel, olasz spanyol, német, francia viszonteladók) már igen széles körben elterjedt és közkedvelt lett a márka Európában.

Nincsenek határok, folyamatosan bővíti termékeit a NOBLEZA.

 

2017 március Magyarország (kiskedvencek.hu)  csatlakozik a Nobleza viszonteladói csapatához.

Webáruházunkat illetve termékeinket folyamatosan bővítjük karöltve a gyártóval, és igyekszünk minden hazai kis és nagykereskedést kiszolgálni, és elérhetővé tenni ezt a minőségi kisállat felszereléseket forgalmazó márkát. 

 

A termékek egy több mint 10 000 négyzetméteres raktárból érkeznek egyenesen Hollandiából.