A  egy "Nemesi" márka

Webáruházunk megnyitásásnak célja, hogy megismertessük és megszerettessük vásárlóinkat egy Magyarországon még új, Hollandiában és Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban azonban már elterjedt és közkedvelt minőségi kutya-, macska- illetve kisállat-felszereléseket gyártó céggel és termékeivel.

 

Reméljük termékeink elnyerik tetszésüket és vásárlóinkkal együtt egy új márkát tudunk ismertté, és itthon is közkedveltté tenni!

 

Egy kis NOBLEZA törénelem:

2015. június 4-én a márkanvet beregisztrálták az Európai Unio-ban.

2015. június végén megkezdődik az árusítás Spanyolországban és Hollandiában.

2015. szeptemberére, már több mint 1500 termék kerül forgalmazásra a fekhelyektől megkezdve a kaparófákon át a pórázokig, kutyaházakig. Szinte teljesen lefedi a választék a piacon létező kutyafelszereléseket.

A széles viszonteladói partnerek listájának köszönhetően (portugál lengyel, olasz spanyol, német, francia viszonteladók) már igen széles körben elterjedt és közkedvelt lett a márka Európában.

Nincsenek határok, folyamatosan bővíti termékeit a NOBLEZA.

2017. márciusában Magyarország (www.kiskedvencek.hu) is csatlakozik a Nobleza viszonteladói csapatához.

Webáruházunkat illetve termékeinket folyamatosan bővítjük karöltve a gyártóval. Igyekszünk minden hazai kis- és nagykereskedést kiszolgálni, elérhetővé tenni ezt a minőségi kisállat felszereléseket forgalmazó márkát. 

A termékek egyenesen Olaszországból érkeznek cégünkhöz és kerülnek be a webáruház kínálatába.

Az elmúlt években, a vásárlói igények kielégítésére és a portfólió bővítés miatt, már gyártók termékei is felkerültek palettánkra.