Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek

Tanúsítvány

Fizetési megoldás
Látogató számláló
0
1
2
9
7
5
2
Linkek

ipari-led.hu logó

Belcando

Leonardo

 
Szavazás

Termékek


XXS méretű Nylon fekete hálós szájkosár, Kerület 19 x 12cm
XXS méretű Nylon fekete hálós szájkosár, Kerület 19 x 12cm

Nylon szájkosár, fekete színű, állítható tarkópánttal és hálós résszel a jobb szellőzés érdekében. Rövid időtartamú használatra ajánlott (pl. állatorvosi látogatás, közlekedési eszközökön szállítás stb. ).

 

Méret: Kerület19*L12cm

 

XXS méret a 14-18 cm orr kerületű,  kutyusoknak pl.: Jack Russell Terrier

XS méret a 19-20 cm orr kerületű kutyusoknak pl.: Uszkár

S méret a 20-21 cm orr kerületű kutyusoknak pl.:

M méret a 21-22 cm orr kerületű kutyusoknak pl.: Border Collie

L méret a 22-23 cm orr kerületű kutyusoknak pl.: Golden Retriever

XL méret a 23-24 cm orr kerületű kutyusoknak pl.: Német Dog

XXL méret a 24-25 cm orr kerületű kutyusoknak pl.: Újfunlandi

 

Szájkosárból több félét vásárolhatunk a kereskedelemben. Ezek fémből, bőrből, műanyagból készülhetnek. Vásárlás folyamán ügyelni kell, hogy megfelelő méretet vegyünk a  kutyánakk. Szájkosár viselése során az ebnek méretétől függően legalább 2-5 centiméterre ki kell tudnia nyitni a száját, mivel a nyári melegben a száján fogja leadni testhőjét. Nem megfelelő a szájkosár mérete, ha a szája sorosan záródik.
 

A szájkosár viselése az ebnek a kezdetekben nem túl kellemes, mivel korlátozza képességeiben, szabadságában. Ezért ezt a negatívumot ellensúlyozni szükséges valamilyen kellemes élménnyel. A gyakorlás, hozzászoktatást célszerű felnőtt, valamelyest már képzett, fegyelmezett kutyával elkezdeni.  Jól használható módszer, ha a kutyában már rögzült a közös séták pozitív élménye, indulás előtt kell felhelyezni a kosarat, majd rövid idő elteltével megszabadítani tőle. A kosár viselésének az időtartalma akár pár másodperc is lehet a kezdetekben. Majd a későbbiekben a szájkosár viselésének az ideje növelhető. A kutya ezzel a módszerrel előbb utóbb már szinte várni fogja a szájkosár feltételének procedúráját, hogy aztán elindulhasson a közös séta.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés