Kutyakabát, narancs, 35 cm háthossz

Cikkszám:
034185_N_35
Kutyakabát, narancs, 35 cm háthossz
Kutyakabát, narancs, 35 cm háthossz
Kutyakabát, narancs, 35 cm háthossz
Kutyakabát, narancs, 35 cm háthossz
Kutyakabát, narancs, 35 cm háthossz
Nincs raktáron
Szállítási idő:
3-6 munkanap
Háthossz:
35 cm
Mellkas kerület:
44-48 cm
Nyak kerület:
31-34 cm
Kiskedvenc fajtája:
Kutya
Szín:
narancssárga
Ruházat színe:
Méret:
Bruttó ár: 5 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 290 Ft
Részletek

 

 

Kültéri kutyakabát, hasa alatt patenttal záródik.

 

 

 

Tanácsok kutyaruhákhoz:

A legelterjedtebb kutyafajták apró termetűek, lakásban tartottak, szőrük és bőrük érzékeny és bármily meglepő is sokak számára, fáznak a hidegben. Ha ilyen kutyánk van, szükséges lesz beszerezni számára néhány praktikus kutyaruhát. A vastag fedőszőrrel és sűrű aljszőrzettel rendelkező kutyák még a legnagyobb hidegben sem fáznak. Ők általában a nagyobb testű fajtákat képviselik.

 

Miért is kell a ruha? 
A kutyaruha divat? Talán vagy funkciós darab? Mindkettő! A kutyaruha ugyan olyan divat és funkció szerinti ruházati darab, mint az embereknél. Gondoljuk csak a tavasztól őszig tartó igencsak változatos hazai időjárásra. Ki szeret megázni, fázni? Senki, se te, se a kutyusod. Szeretitek a nagy sétákat, túrákat? Mennyivel jobb egy csinos vízálló kabátban. Ki ne szeretné, az őszi barangolásokat mikor hullnak a falevelek, vagy a kora tavaszi madárcsicsergős sétákat? Mennyivel jobb egy meleg pulcsiban szaladni a gazdi mellett!

Mindenképpen jó minőségű anyagból készül, könnyen feladható, és fontos, hogy az állat jól tudjon benne mozogni. A minőség azért is lényeges, mert kedvenceink érzékenyek a műszálas anyagokra, és könnyen allergiás bőrgyulladást (kontakt dermatitist) kaphatnak. Ez a bőr kipirosodásával, gyulladással és szűnni nem akaró vakaródzási kényszerrel jár. Ha a vakaródzás közben a karmok alatt lévő baktériumok is bekerülnek a bőrbe, akkor az allergiás bőrgyulladásból könnyen gennyes bőrgyulladás alakulhat ki.

Adjunk bármit is kedvencünkre, sose felejtsük el, hogy a cél nem a kutya kidíszítése, hanem egészségének megőrzése. Az öltöztetést semmiképpen ne vigyük túlzásba: ha az állat megszokja, később könnyen megfázhat nélküle, hiszen a természetes ellenálló képessége lecsökken. Ha mértékletesen használjuk a kutyaruhát, abból baj nem lehet, és segít megelőzni néhány problémát (megfázás, kennel köhögés). A túlöltöztetés viszont legalább olyan káros, mint a só az utakon, vagy a (kutya)hideg.

 

 

Kutyája háthosszát nyaktövének legmélyebb pontjától farka tövéig mérje! Használja a méréshez az itt látható rajzot!

Ha mérési eredményei alapján két méret között ingadozna, inkább a legközelebbi kisebb méretet válassza, mivel a gallértő nagyon mélyen ül.

Adatok
Ruházat jellege
Kabát és Dzseki
Fényvisszaverős
Nem
Vizálló
Nem
Tulajdonság
Tépőzáras
Cikkszám
034185_N_35
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!