Házhozszállítás

GLS partner vagyunk!

SSL Certificate

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
2
9
5
2
7
4

Belcando

Ledlámpaház.hu logó

 
Fényvisszaverős kötélpóráz, D1.2*H150cm, 12db/csomag

Fényvisszaverős kötélpóráz,  D1.2*H150cm, 12db/csomag

Fényvisszaverős kötélpóráz, D1.2*H150cm, 12db/csomag

Felszerelés jellege :
Kötél
Felszerelés színe :
Egyszínű
Fényvisszaverős :
Igen
Cikkszám :
035946_CSV
További adatok
Raktáron :  1 csomag
Bruttó ár: 5 764 Ft
A vásárlás után járó pontok: 288 Ft
Részletek

Méret: D1.2*H150cm

 

A csomag tartalma 6db póráz

4 kék

4 piros

4 fekete

 

 

Póráz kiválasztásánál fontos szempontok:

A póráz kiválasztásánál el kell dönteni, hogy mire is akarjuk majd használni. Sétáltatásra, tanításra, rögzítésre, esetleg sportoláshoz. Alapvető szempont, hogy minden körülmények között biztonságos legyen, a méret és szilárdság igazodjon a kutya nagyságához, erejéhez, habitusához.

 

 

Póráz szerepe

A póráz szerepe a kutya kiképzésének elején, hogy ezen keresztül információkat, jelzéseket juttatunk el az eb felé. Sokan sokféleképpen tekintenek a póráz és a nyakörvek használatára. A póráz nem valami ördögtől eredő, gyűlölni való kínzóeszköz. A kutyakiképzésben nem a kutya mozgásának korlátozására használom. A szakszerű póráz használat felgyorsíthatja a reflexek rögzülését. A pórázon keresztül folyamatos kapcsolat tartható a kutya és vezetője között.

 

Vezényszavakat, testjeleket erősíthetünk meg a pórázon adott jelzésekkel. A kiképzés során a megfelelő póráz használattal befolyásolhatjuk, irányíthatjuk, gyorsíthatjuk, lassíthatjuk a kutya cselekvését a feladat pontos végrehajtásának érdekében. Jó példa erre a behívás. Szinte állandóan visszatérő probléma megbízóimnál, hogy zavaró, elvonó ingerek mellett kutyájukat nem tudják behívni, mivel kedvencük a környezetével van elfoglalva. Ebben az esetben egy hosszú póráz nagy segítséget jelenthet, aminek hatására kizökkenthető a zavaró inger hatása alól, valamint mozgását a helyes irányba befolyásolhatjuk. Az így tanított behívást sokkal stabilabban végrehajtja a kutya, még zavaró tényezők mellett is.

Jelenleg ma Magyarországon közterületeken a kutyát csak pórázon szabad vezetni. Olyan helyen, ahol idegen emberek vesznek körül minket

 

 

Adatok
Cikkszám
035946_CSV
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!