Házhozszállítás

GLS partner vagyunk!

SSL Certificate

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
2
8
5
9
9
9

Belcando

Ledlámpaház.hu logó

 
Fém tüskékkel ellátott kutyaszőr kefe, L méret, zöld fekete

Fém tüskékkel ellátott kutyaszőr kefe, L méret, zöld fekete
Fém tüskékkel ellátott kutyaszőr kefe, L méret, zöld fekete
Fém tüskékkel ellátott kutyaszőr kefe, L méret, zöld fekete
Fém tüskékkel ellátott kutyaszőr kefe, L méret, zöld fekete

Fém tüskékkel ellátott kutyaszőr kefe, L méret, zöld fekete

Felszerelés jellege :
Kefe
Cikkszám :
001385
További adatok
Raktáron :  5 db
Bruttó ár: 1 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 73 Ft
Részletek

Fém tűskékből álló, műanyag nyelű kutyaszőr fésű

 

A kefébe ágyazott tüskék masszívan vannak rögzítve, így idővel sem hullanak ki tartós használat közben sem a termékből, mindemellett rugalmasan mozognak, nem karcolják, irritálják a kisállatok bőrét.

 

Színe: zöld fekete

Méret: Sz12.5 x H19.5cm

 

Kutyakozmetika otthon

  • A fésülést mindig a kutyus hátán kezdjük, a szőr növésével azonos irányban haladva. Utána az oldalak következnek, majd a szügy, melltájék, a hónaljak (erre a területre figyeljünk oda nagyon, mert gyakran becsomósodik, ami nagyon kellemetlen a kutyusnak). A kefélést ne gépiesen végezzük, figyeljük közben a kutyusunk bőrét, mert az sok mindenről árulkodik. Ha figyelmesek vagyunk, azonnal meglátjuk, ha bolha vagy kullancs van a kutyánkban. A tévhitekkel ellentétben ugyanis nem csak tavasztól őszig, hanem télen is van kullancsveszély. Télen a madarak és az erdei állatok pottyanthatják ki magukból, amit mi gyanútlan kutyasétáltatók összeszedhetünk akár a városban, akár egy erdei séta, kirándulás alakalmával. Láthatjuk azt is, ha túl száraz a kutyusunk bőre, és az esetleges csípés- és kiütésnyomokat is felfedezhetjük.
  • A kutyusunk hátsó fertályát óvatosan kefélgessük, vigyázzunk arra, hogy a kefe ne sértse fel a végbél érzékeny bőrét vagy a nemi szerveket. Ha nem elég ennek a területnek a keféléssel való rendbetétele, ajánlom a langyos vizes vattával történő lemosást. Ezt a műveletet tüzelő szukák esetében legalább naponta egyszer ajánlatos elvégezni. Bár a kutyánk tisztogatja magát, de vannak olyan régiók, amiket nem vagy csak nehezen ér el. Kerti kutyusok esetén is érdemes erre odafigyelni. A tüzelőbugyi használatával azonban főleg szobakutyusok esetén megkönnyíthetjük helyzetünket a nehéz időszakokban.
  • Utoljára a lábakat kefélgessük át, általában ezt nem nagyon szeretik, ezért hagyjuk utoljára ezt a területet. Közben folyamatosan dicsérgessük, hogy mennyire ügyes és okos. A végén a szépségét méltassuk és erről akkor se feledkezzünk meg, ha a nap folyamán később is találkozunk vele. Ha az átkeféléssel végeztünk, futtassuk át a fésűt kutyusunkon, így rögtön kiderül, hogy hol van még igazítani, kibontani való kedvencünkön. Fordítsunk rendkívüli figyelmet a szemekre, fülekre, talpacskákra is.
  • Ha erre alkalmas szőrzetű kutyánk van, fokozhatjuk örömünket és az ő szépségét a "hajba" helyezett csatokkal, masnikkal, csipeszekkel. Minden esetben alkalmazzunk "kutyagumit" (szilikonos gumit) a szőrzet összefogásánál, mert az nem roncsolja, nem töri le a szőrzetet. Hím kutyáknál sálakkal, kendőkkel, díszes nyakörvekkel fokozhatjuk a hatást.

 

Adatok
Cikkszám
001385
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!