Házhozszállítás

GLS partner vagyunk!

SSL Certificate

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
3
0
7
9
1
5

Belcando

Ledlámpaház.hu logó

 
Bőr hatású póráz, 1.0cm x 120cm, 12db/csomag

Bőr hatású póráz, 1.0cm x 120cm, 12db/csomag

Bőr hatású póráz, 1.0cm x 120cm, 12db/csomag

Felszerelés szélessége :
2.5cm x 120cm
Cikkszám :
015344_CSV
További adatok
Raktáron :  18 csomag
Bruttó ár: 4 399 Ft
Egységár: Bruttó ár: 367 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 220 Ft
Részletek

CSOMAGBAN OLCSÓBB!!

 

A csomag tartalm a12db különböző színű bőr hatású nyomott mintás póráz (6 féle szín)

 

2db fekete póráz

2db piros póráz

2db rózsaszín póráz

2db kék póráz

2db fehér póráz

2db barna póráz

 

 

Kellemes fogású strapabíró bőr hatású nyomott mintás műanyag és textil anyagból készült piros mintás póráz, vidám választható színekben

Kidolgozott varrás, esõálló, jól mosható, fertõtleníthetõ. Duplán szövött, nagy szakítószilárdságú, a kutyák nehezen tudják elrágni.

 

A póráz 1.0cm széles és 120cm hosszú mely alkalmas közepes és nagyobb testű kutyák vezetésére

 

Textil póráz: Változatos színekben és mintával készített pórázok, általában 1-1.5 m hosszúságúak. Alkalmasak lehetnek kiképzésre, a kezdők számára is.

 

Póráz kiválasztásánál fontos szempontok:

A póráz kiválasztásánál el kell dönteni, hogy mire is akarjuk majd használni. Sétáltatásra, tanításra, rögzítésre, esetleg sportoláshoz. Alapvető szempont, hogy minden körülmények között biztonságos legyen, a méret és szilárdság igazodjon a kutya nagyságához, erejéhez, habitusához.

  

Póráz szerepe

  A póráz szerepe a kutya kiképzésének elején, hogy ezen keresztül információkat, jelzéseket juttatunk el az eb felé. Sokan sokféleképpen tekintenek a póráz és a nyakörvek használatára. A póráz nem valami ördögtől eredő, gyűlölni való kínzóeszköz. A kutyakiképzésben nem a kutya mozgásának korlátozására használom. A szakszerű póráz használat felgyorsíthatja a reflexek rögzülését. A pórázon keresztül folyamatos kapcsolat tartható a kutya és vezetője között.

 

Vezényszavakat, testjeleket erősíthetünk meg a pórázon adott jelzésekkel. A kiképzés során a megfelelő póráz használattal befolyásolhatjuk, irányíthatjuk, gyorsíthatjuk, lassíthatjuk a kutya cselekvését a feladat pontos végrehajtásának érdekében. Jó példa erre a behívás. Szinte állandóan visszatérő probléma megbízóimnál, hogy zavaró, elvonó ingerek mellett kutyájukat nem tudják behívni, mivel kedvencük a környezetével van elfoglalva. Ebben az esetben egy hosszú póráz nagy segítséget jelenthet, aminek hatására kizökkenthető a zavaró inger hatása alól, valamint mozgását a helyes irányba befolyásolhatjuk. Az így tanított behívást sokkal stabilabban végrehajtja a kutya, még zavaró tényezők mellett is.

Jelenleg ma Magyarországon közterületeken a kutyát csak pórázon szabad vezetni. Olyan helyen, ahol idegen emberek vesznek körül minket

 

Adatok
Cikkszám
015344_CSV
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!