Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek

Tanúsítvány

Fizetési megoldás
Látogató számláló
0
0
8
3
1
1
2
Linkek

ipari-led.hu logó

Belcando

Leonardo

 
Termékajánló

Hámok
Kutyahámokról általában

Tartsa kezében az ellenőrzést kutyája felett!
 
A kutyahámok kitűnő megoldást kínálnak arra, hogy kutyáját folyamatosan ellenőrzése alatt tudja tartani vagy segítségére lehessen a különféle tréningfeladatok elvégzésében.
A kutyája húzása által a pórázon okozott nyomás vagy diszkomfort érzés kitűnően eloszlik a kutyahámon és enyhíti a nyak alsó részére jutó feszültséget.
Kutyája Ön mögött vagy Ön mellett sétál, így könnyen tudja azt vezetni. Ha kutya húzza a pórázt, a kutyahám általában megfeszül, s ezzel is befolyásolja kutyája húzását, s segít a kutya rángatásos jellegű ill. erős húzásról való leszoktatásában.

Hogyan válassza ki kutyája számára a megfelelő kutyahámot:

Anyag:

Ideális esetben a kutyahám a megfelelő egyensúlyt kínálja a kényelem és a tartósság között. A nylonból készülő, könnyű kutyahámok ugyan nagyon erősek, de inkább kisebb termetű kutyáknak jobbak. A szívós, karc-és vízálló sétáltató kutyahámok tökéletesek az olyan kutyáknak, amelyek szívesen barangolnak a bozótosban és vad terepeken. Optimális kivitelnél a kutyahám rugalmas és puhán párnázott.

Méret:

Vegyen egy mérőszalagot, és gondosan mérje meg kutyája hátának hosszát, valamint mellkasának illetve nyakának körfogatát! A megfelelő méretű kutyahám megrendeléséhez az is hasznos, ha tudja kutyája testsúlyát. Kereshet kisebb, S méretű kutyahámot, vagy valamivel nagyobbat - a méretek S-töl egészen XL-ig váltakoznak.

 

 

Webáruház készítés