Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány

SSL Certificate

GLS partner vagyunk!

Fizetési megoldás
Látogató számláló
0
2
0
7
8
0
9
Linkek

Belcando

Leonardo

Ledlámpaház.hu logó

 
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Személyi kölcsön
Termék részletek


Piros terminátor póráz- textil szövet a fém láncon 3.0cm x 120cm

Raktárkészlet: 1 db
Piros terminátor póráz- textil szövet a fém láncon  3.0cm x 120cm
  • Piros terminátor póráz- textil szövet a fém láncon  3.0cm x 120cm
  • Piros terminátor póráz- textil szövet a fém láncon  3.0cm x 120cm
Felszerelés szélessége:
3,0cm
Fényvisszaverős:
Nem
Bruttó ár: 2 293 Ft
A vásárlás után járó pontok: 115 Ft
Cikkszám: 018239_P
Raktárkészlet: 1 db

Méret: Sz3.0*H120cm, mely kiválóan alkalmas akár nagyobb testű kutyák vezetésére

 

Rendkívül masszív robosztus megjelenés, erős starpabíró krómozott szemek és időtálló karabíner jellemezi ezt a pórázt.

 

Krómozott láncos kutyapóráz piros színű műanyag fogantyúval, a szemek között pedig nylon szövettel a még trendibb megjelenésért. A póráz hossza 120cm

 

Nem tud dönteni a nylon lés textil póráz között? Akkor ideális lehet ez a kettő ötvözetéből készült

praktikus darab!

 

Póráz kiválasztásánál fontos szempontok:

A póráz kiválasztásánál el kell dönteni, hogy mire is akarjuk majd használni. Sétáltatásra, tanításra, rögzítésre, esetleg sportoláshoz. Alapvető szempont, hogy minden körülmények között biztonságos legyen, a méret és szilárdság igazodjon a kutya nagyságához, erejéhez, habitusához.

 

 

Póráz szerepe

A póráz szerepe a kutya kiképzésének elején, hogy ezen keresztül információkat, jelzéseket juttatunk el az eb felé. Sokan sokféleképpen tekintenek a póráz és a nyakörvek használatára. A póráz nem valami ördögtől eredő, gyűlölni való kínzóeszköz. A kutyakiképzésben nem a kutya mozgásának korlátozására használom. A szakszerű póráz használat felgyorsíthatja a reflexek rögzülését. A pórázon keresztül folyamatos kapcsolat tartható a kutya és vezetője között.

 

Vezényszavakat, testjeleket erősíthetünk meg a pórázon adott jelzésekkel. A kiképzés során a megfelelő póráz használattal befolyásolhatjuk, irányíthatjuk, gyorsíthatjuk, lassíthatjuk a kutya cselekvését a feladat pontos végrehajtásának érdekében. Jó példa erre a behívás. Szinte állandóan visszatérő probléma megbízóimnál, hogy zavaró, elvonó ingerek mellett kutyájukat nem tudják behívni, mivel kedvencük a környezetével van elfoglalva. Ebben az esetben egy hosszú póráz nagy segítséget jelenthet, aminek hatására kizökkenthető a zavaró inger hatása alól, valamint mozgását a helyes irányba befolyásolhatjuk. Az így tanított behívást sokkal stabilabban végrehajtja a kutya, még zavaró tényezők mellett is.

Jelenleg ma Magyarországon közterületeken a kutyát csak pórázon szabad vezetni. Olyan helyen, ahol idegen emberek vesznek körül minket

 

 

Webáruház készítés