Házhozszállítás

GLS partner vagyunk!

SSL Certificate

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
2
8
3
2
3
4

Belcando

Ledlámpaház.hu logó

 
Piros terminátor póráz fém lánc, kötél vég D1.2cm x 120cm

Piros terminátor póráz fém lánc, kötél vég  D1.2cm x 120cm

Piros terminátor póráz fém lánc, kötél vég D1.2cm x 120cm

Fényvisszaverős :
Nem
Cikkszám :
018154_P
További adatok
Raktáron :  4 db
Bruttó ár: 2 885 Ft
Felszerelés jellege :
Felszerelés színe :
A vásárlás után járó pontok: 144 Ft

Részletek

Méret: Sz1.2cm*H120cm

 

Rendkívül masszív, robosztus megjelenés, erős, starpabíró krómozott szemek és időtálló karabíner jellemezi ezt a pórázt.

 

Krómozott láncos kutyapóráz fekete színű műanyag fogantyúval, a szemek között pedig nylon szövettel a még trendibb megjelenésért. A póráz hossza 120cm.

 

 

Póráz kiválasztásánál fontos szempontok:

A póráz kiválasztásánál el kell dönteni, hogy mire is akarjuk majd használni. Sétáltatásra, tanításra, rögzítésre, esetleg sportoláshoz. Alapvető szempont, hogy minden körülmények között biztonságos legyen, a méret és szilárdság igazodjon a kutya nagyságához, erejéhez, habitusához.

 

 

Póráz szerepe

A póráz szerepe a kutya kiképzésének elején, hogy ezen keresztül információkat, jelzéseket juttatunk el az eb felé. Sokan sokféleképpen tekintenek a póráz és a nyakörvek használatára. A póráz nem valami ördögtől eredő, gyűlölni való kínzóeszköz. A kutyakiképzésben nem a kutya mozgásának korlátozására használom. A szakszerű póráz használat felgyorsíthatja a reflexek rögzülését. A pórázon keresztül folyamatos kapcsolat tartható a kutya és vezetője között.

 

Vezényszavakat, testjeleket erősíthetünk meg a pórázon adott jelzésekkel. A kiképzés során a megfelelő póráz használattal befolyásolhatjuk, irányíthatjuk, gyorsíthatjuk, lassíthatjuk a kutya cselekvését a feladat pontos végrehajtásának érdekében. Jó példa erre a behívás. Szinte állandóan visszatérő probléma megbízóimnál, hogy zavaró, elvonó ingerek mellett kutyájukat nem tudják behívni, mivel kedvencük a környezetével van elfoglalva. Ebben az esetben egy hosszú póráz nagy segítséget jelenthet, aminek hatására kizökkenthető a zavaró inger hatása alól, valamint mozgását a helyes irányba befolyásolhatjuk. Az így tanított behívást sokkal stabilabban végrehajtja a kutya, még zavaró tényezők mellett is.

Jelenleg ma Magyarországon közterületeken a kutyát csak pórázon szabad vezetni. Olyan helyen, ahol idegen emberek vesznek körül minket

 

 

Adatok

Cikkszám
018154_P

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek