Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek

Tanúsítvány

Fizetési megoldás
Látogató számláló
0
1
6
4
6
3
4
Linkek

ipari-led.hu logó

Belcando

Leonardo

 
Szavazás
Termék részletek


Kaparófa, Pink, H22xSz20xM28cm

Raktárkészlet: 0 db
Kaparófa, Pink, H22xSz20xM28cm
Bruttó ár: 3 555 Ft
A vásárlás után járó pontok: 178 Ft
Cikkszám: 019939
Raktárkészlet: 0 db
Nincs raktáron

A macskák szívesen karmolásznak, kaparásznak a tárgyak felületén, hogy karmaik rövidek és élesek maradjanak. Ez sokszor bosszantó lehet, ha mindezt bútoraink felületén teszik. A kaparófák ezért remek  megoldást nyújthatnak arra, hogy lakása bútoraiban és más berendezési tárgyaiban minél kevesebb macskakarmolásos kár keletkezzen.

 

Méret: H22xSz20xM28cm

Színe: Pink pöttyös

Anyaga: Plüss, juta fonalból készült kaparó oszlop

 

A karmolás 

Megtaníthatjuk a kiscicát, hogy ne karmoljon? Nem. A kiscicák imádnak karmolni – számukra ez a természetes területkijelölés része, ugyanakkor az izmaik is jól megnyúlanak tőle. Ez azt jelenti, hogy el kell fogadnunk azt, hogy tönkreteszi a bútorunkat? Nem. Nekünk pusztán annyi a dolgunk, hogy megtanítsuk a macskánknak, hogy mit karmoljon. 

Vegyünk a kiscicának egy kaparófát (a durva felszín különösen vonzó a macska számára, így érdemes olyasvalamit választani, amit beburkolnak valamivel, például kötéllel),  a kaparófa közelébe játsszunk a cicával, és aztán ha kipróbálja az eszközt, akkor alaposan dicsérjük meg és jutalmazzuk meg valami finomsággal is. Ha a kiscica egy bútort karmol, akkor megjelöli az illatával, és ha letisztítjuk egy szagtalanító szerrel, akkor ez eltántorítja attól, hogy visszatérjen oda.

Webáruház készítés