Hírlevél
Házhozszállítás

GLS partner vagyunk!

Fizetési megoldás

SSL Certificate

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
2
4
7
1
9
3

Belcando

Leonardo

Ledlámpaház.hu logó

 
Személyi kölcsön
Termék részletek


Bézs állítható fonott nylon póráz, D1.2x200cm

Raktárkészlet: 1 db
Bézs állítható fonott nylon póráz, D1.2x200cm
  • Bézs állítható fonott nylon póráz, D1.2x200cm
  • Bézs állítható fonott nylon póráz, D1.2x200cm
Fényvisszaverős:
Nem
Bruttó ár: 4 135 Ft
A vásárlás után járó pontok: 207 Ft
Cikkszám: 027125_BEZS
Raktárkészlet: 1 db
Felszerelés jellege:
Felszerelés színe:

 Bézs színű, erős, robosztus kör alakú poliamidból (nylon) készült rendkívüli strapabírású termék. Nem nyúlik, színtartó és könnyen tisztítható.

Kifejezetten ajánljuk a sport- és a szabadtéri tevékenységekre, még rossz időjárási körülmények között is használható.

 

A póráz 1.2cm átmérőjű melynek vezető szára állítható akár 2 féle hosszúságra

 

Póráz kiválasztásánál fontos szempontok:

A póráz kiválasztásánál el kell dönteni, hogy mire is akarjuk majd használni. Sétáltatásra, tanításra, rögzítésre, esetleg sportoláshoz. Alapvető szempont, hogy minden körülmények között biztonságos legyen, a méret és szilárdság igazodjon a kutya nagyságához, erejéhez, habitusához.

  

Póráz szerepe

  A póráz szerepe a kutya kiképzésének elején, hogy ezen keresztül információkat, jelzéseket juttatunk el az eb felé. Sokan sokféleképpen tekintenek a póráz és a nyakörvek használatára. A póráz nem valami ördögtől eredő, gyűlölni való kínzóeszköz. A kutyakiképzésben nem a kutya mozgásának korlátozására használom. A szakszerű póráz használat felgyorsíthatja a reflexek rögzülését. A pórázon keresztül folyamatos kapcsolat tartható a kutya és vezetője között.

 

Vezényszavakat, testjeleket erősíthetünk meg a pórázon adott jelzésekkel. A kiképzés során a megfelelő póráz használattal befolyásolhatjuk, irányíthatjuk, gyorsíthatjuk, lassíthatjuk a kutya cselekvését a feladat pontos végrehajtásának érdekében. Jó példa erre a behívás. Szinte állandóan visszatérő probléma megbízóimnál, hogy zavaró, elvonó ingerek mellett kutyájukat nem tudják behívni, mivel kedvencük a környezetével van elfoglalva. Ebben az esetben egy hosszú póráz nagy segítséget jelenthet, aminek hatására kizökkenthető a zavaró inger hatása alól, valamint mozgását a helyes irányba befolyásolhatjuk. Az így tanított behívást sokkal stabilabban végrehajtja a kutya, még zavaró tényezők mellett is.

Jelenleg ma Magyarországon közterületeken a kutyát csak pórázon szabad vezetni. Olyan helyen, ahol idegen emberek vesznek körül minket

 

Webáruház készítés